6 ביולי 2015

אוכל של קיץ

בקיץ מתחשק אוכל אחר - אוכל שלא צריך לטרוח עליו, כזה שמכינים בכמה דקות ממצרכים שיש במקרר, שלא צריך להשרות או לבשל שעות. בקיצור, לא מרק או תבשיל קדרה. מה כן? סלטים, כמובן. 
אצלנו יש סלט בכל ארוחת ערב, והוא מורכב מעלים, ירקות או פירות (!), גבינה קשה כלשהי, לפעמים פסטה (שאריות מהצהרים, לא טורחת לבשל פסטה חדשה במיוחד בשביל הסלט, זה כבר ארוחה אחרת), או גרעינים כלשהם ורוטב כמובן. סלט שהוא ארוחה שלמה. 

הנה כמה רעיונות (המתכון בקישור מתחת לכל תמונה):















ואיזה סלטים אתן אוהבות להכין? כתבו לי בתגובות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

כתבו לנו משהו, שלא נשב פה בחושך לבד: