8 באוג׳ 2016

דפי אורז ממולאים בירקות מוקפצים

 אתמול התחשק לי לגוון את ארוחות הערב הרגילות, שמורכבות בדרך כלל מסלט, חביתה, לחם וגבינות. שלפתי חבילה של עלי אורז מרובעים, וקראתי לילד הקטן שלי לבוא לעזור. 


הוא כבר ידע מה התפקיד שלו - להטביל כל אחד מהדפים במים, כדי שיתרכך ויהיה קל לגלגל. 



בינתיים, חתכתי את הפטריות והגזר, והקפצתי אותם יחד עם נבטי שעועית ועלי תרד בווק. כדי שיהיה טעים הוספתי קצת רוטב סויה. 



ואז התחלנו במלאכת ההרכבה - הוא מטביל דף אורז, אני מוציאה ופורשת על מגבת רטובה, מניחה קצת מתערובת הירקות באמצע ומקפלת. 



ככה עד שהמילוי נגמר, בערך 20 עלים, ואז "בואו לאכול!". אפשר גם להכין קעריות עם רוטב סויה ולטבול בהן את העלים לפני הנגיסה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

כתבו לנו משהו, שלא נשב פה בחושך לבד: