31 בינו׳ 2018

מה לעשות עם צרור גזרים צבעוניים?

צילמה: אורלי לנדאו
גזרים צבעוניים הם קצת כמו חצילים גמדיים או כרובית אלמוגית. בתמונות הם נראים ממש טוב, אבל אחרי שהם יוצאים מהסל, קצת לא ברור מה אפשר לעשות מהם, כך שגם ישמרו על הצורה והצבע, וגם יהיה טעים.

אז דבר ראשון - שוטפים מכל החול, שמסתיר את הצבע שלהם, וקולפים.



ואז אפשר לשלב אותם במרק:

מרק ירקות עם שעועית עין - לחצו למתכון

או במגש ירקות צלויים בתנור, עם קצת שמן זית ומלח גס:

 כל השורה האמצעית זה גזרים - כתומים, אדומים, צהובים ולבנים


ואפילו ברוטב עגבניות לפסטה (אין תמונה, כי הכל חוסל לפני שהספקתי לצלם).

וכמובן, גזר זה טוב לעיניים, ראיתן פעם שפן עם משקפיים? 


צילמה: אורלי לנדאו

 רוצות עוד מתכונים למרקים חורפיים, טעימים וקלים להכנה? לחצו להורדת חוברת המרקים שלנו.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

כתבו לנו משהו, שלא נשב פה בחושך לבד: